Wolt aplikacija

Od ustanovitve leta 2014 na Finskem do zdaj Wolt Enterprise posluje v 19 držav in v 129 mest v Evropi in Aziji. Brezplačno aplikacijo aktivno uporablja več kot 10 milijonov uporabnikov. V programu je vključeno več kot 30000 restavracij in trgovin in 60000 dostavljalcev.

Wolt veliko vlaga v hitro podporo strankam ter v zadovoljstvo strank z uporabo Wolt aplikacije. Ponujajo tudi nove možnosti za sodelovanje in fleksibilno delo. Za restavracije in trgovine je to nov način prodaje, ki je posebej pomemben v času korone in številnih omejitev poslovanja in prodaje izdelkov.

Wolt Slovenija

Wolt je prišel v Slovenijo leta 2019. Sedaj uspešno posluje v Ljubljani, Mariboru, Kranju, Celju in Kopru. Leta 2020 so poleg restavracij omogočili tudi dostavo iz trgovin.

Wolt promo koda Slovenia

Wolt Ljubljana

Odlična izbira za dostavo hrane v Ljubljani. Hitri so in pogosto imajo akcije, promocije in druge ugodnosti. Nekatere od promocij so brezplačna dostava, brezplačna osnovna dostava do 1,5km, tedenski popusti na določene restavracije, akcijska ponudba iz trgovin, popusti za praznike, gratis sladica ali pijača, itd.

Dostavno območje so razširili in vsak mesec dodajajo nove partjnerje v svojo ponudbo restavracij in trgovin.

Wolt Ljubljana dostavno območje

Wolt Maribor

Maribor se je pridružil Wolt družini leta 2020. Ponudba je pestra in vključuje številne restavracije in počasi dodajajo nove trgovine in druge ponudnike: Mr. Falafel, Kitajska palača, Tajska restavracija Tom Yum in Grill Ranca Mercator Center.

Wolt Maribor dostavno območje

Wolt Kranj

Hitro po Mariboru se je Woltu v pridružil še Kranj. V redni ponnudbi imajo Vse od hitre hrane in zdrave/bio hrane pa do trgovin. Nove pridobitve so Carnium, Fast Food Krunchy, LCHF Style, Bio Style, Grill Center Marija, Zlatarna Celje Mercator Kranj, Gold Store Kranj in Sensilab Supernova Kranj.

Wolt Kranj dostavno območje

Wolt Celje

Konec leta 2020, ne tako dolgo po Kranju, je bilo mogoče naročiti hrano preko Wolt aplikacije tudi v Celju. Ponudba v Celju se tudi hitro širi. Lahko naročite vse od burgerje, pic do odlične gurmanske hrani ali kaj iz trgovin kot je Domača Štacuna.

Wolt Celje dostavno območje

Wolt Koper

Nova pridobitev v letu 2021 je dostava hrane preko Wolt aplikacije tudi na obali. Wolt Koper je naredil Wolt ponudbo popolnom saj je omogočil vsem uporabnikom Wolt aplikacije v Sloveniji, da naročijo najljubšo hrano doma, na plaži, v parku, itd. 😎

Wolt Koper