Wolt aplikacija

Od ustanovitve leta 2014 na Finskem do zdaj Wolt Enterprise posluje v 19 držav in v 129 mest v Evropi in Aziji. Brezplačno aplikacijo aktivno uporablja več kot 10 milijonov uporabnikov. V programu je vključeno več kot 30000 restavracij in trgovin in 60000 dostavljalcev.

Wolt veliko vlaga v hitro podporo strankam ter v zadovoljstvo strank z uporabo Wolt aplikacije. Ponujajo tudi nove možnosti za sodelovanje in fleksibilno delo. Za restavracije in trgovine je to nov način prodaje, ki je posebej pomemben v času korone in številnih omejitev poslovanja in prodaje izdelkov.

Wolt Slovenija

Wolt je prišel v Slovenijo leta 2019. Sedaj uspešno posluje v Ljubljani, Mariboru, Kranju, Celju, Kopru, Izoli, Novi Gorici, Novem Mestu, Velenju, Ptuju, Domžalah in Murski Soboti. Leta 2020 so poleg restavracij omogočili tudi dostavo iz trgovin.

Wolt promo koda Slovenia

Wolt Ljubljana

Odlična izbira za dostavo hrane v Ljubljani. Hitri so in pogosto imajo akcije, promocije in druge ugodnosti. Nekatere od promocij so brezplačna dostava, brezplačna osnovna dostava do 1,5km, tedenski popusti na določene restavracije, akcijska ponudba iz trgovin, popusti za praznike, gratis sladica ali pijača, itd.

Dostavno območje so razširili in vsak mesec dodajajo nove partjnerje v svojo ponudbo restavracij in trgovin.

Wolt Ljubljana dostavno območje

Wolt Maribor

Maribor se je pridružil Wolt družini leta 2020. Ponudba je pestra in vključuje številne restavracije in počasi dodajajo nove trgovine in druge ponudnike: Mr. Falafel, Kitajska palača, Tajska restavracija Tom Yum in Grill Ranca Mercator Center.

Wolt Maribor dostavno območje

Wolt Kranj

Hitro po Mariboru se je Woltu v pridružil še Kranj. V redni ponnudbi imajo Vse od hitre hrane in zdrave/bio hrane pa do trgovin. Nove pridobitve so Carnium, Fast Food Krunchy, LCHF Style, Bio Style, Grill Center Marija, Zlatarna Celje Mercator Kranj, Gold Store Kranj in Sensilab Supernova Kranj.

Wolt Kranj dostavno območje

Wolt Celje

Konec leta 2020, ne tako dolgo po Kranju, je bilo mogoče naročiti hrano preko Wolt aplikacije tudi v Celju. Ponudba v Celju se tudi hitro širi. Lahko naročite vse od burgerje, pic do odlične gurmanske hrani ali kaj iz trgovin kot je Domača Štacuna.

Wolt Celje dostavno območje

Wolt Koper

Nova pridobitev v letu 2021 je dostava hrane preko Wolt aplikacije tudi na obali. Wolt Koper je naredil Wolt ponudbo popolnom saj je omogočil vsem uporabnikom Wolt aplikacije v Sloveniji, da naročijo najljubšo hrano doma, na plaži, v parku, itd. 😎

Wolt Koper

Wolt Novo mesto, Ptuj in Domžale

Wolt je dodal nove lokacije za dostavo v Sloveniji. Sedaj je na voljo Wolt dostava hrane v Novem mestu, Domžalah ter na Ptuju.

V letu 2022 je Wolt potrdil svojo uspešno širitev območja dostave in portfelja ponudnikov na nove lokacije in s tem potrdil svojo pozicijo najboljšega ponudnika dostave hrane na dom v Sloveniji.

Wolt promo koda: SLOVENIA velja za vsa prva naročila hrane tudi v Novem mestu, Domžalah in na Ptuju. Naročite zdaj in dober tek 😉

Wolt Velenje

Wolt dostava je sedaj tudi v Velenju. V ponudbi so številne restavracije in trgovine: Kavarna Lucifer, Cvetličarna Rož’ca, Malinca, Bistro Bianca, Gostilnica pri sosedu, James’ Place, Pizzercia Picadilly in drugi.

Wolt Nova Gorica

Wolt dostava hrane je v letu 2022 dostopna tudi v Novi Gorici. Ko se prijavite v Wolt, preprosto dodajte promocijsko kodo SLOVENIA in takoj premete 5 € Wolt popusta za prvo dostavo hrane.

Hrano lahko naročite iz McDonald’s Nova Gorica, Postaja Burger, Fabrika, Verace, Gostilna Madonca, Magma X, Restavracija in Pizzeria Alexandro, itd. Hrano, pijačo in druge dobrote lahko naročite tudi iz trgovin Reservoir Dogs Taproom, Zale& Pepe, Cveetličana Ikebana itd.

Wolt Murska Sobota

Wolt dostava bo letos na voljo tudi v Murski Soboti. V Murski Soboti bo veljala Wolt promocija 5€ za prvo naročilo hrane z uporabo promo kode SLOVENIA.

Aplikacijo Wolt lahko uporabite na telefonu ali lahko hrano naročite preko računalnika, preko spletne strani get.wolt.com/SLOVENIA in takoj premete 5 € Wolt popusta za prvo dostavo hrane.